Het trio musici dat in heerde optreedt. (Foto: Femmy Wielink)
Het trio musici dat in heerde optreedt. (Foto: Femmy Wielink) (Fotograaf: Femmy Wielink)

Concert Magré & Magré met jong dwarsfluittalent

HEERDE - Op vrijdag 20 juli is er om 20.00 uur een zomerconcert in de Ontmoetingskerk in Heerde. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel. De Ontmoetinghskerk is gehuisvest aan de Kanaalstraat 21.

Programma

De musici hebben een prachtig programma samengesteld. Zo spelen ze onder andere een vrolijke 'tambourin' en een Russisch Zigeunerlied. Ook ontbreken uiteraard gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig op de piano.

De pianist geeft tevens een eigen improvisatie op de vleugel van bekende melodieën en Erica speelt op haar nieuwe piccolo. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond ook hun nieuwe CD te presenteren.

Kaarten

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen 12,50 euro en voor kinderen tot en met 15 jaar 7,50 euro.

Ook zijn kaarten vooraf te met korting reeds te bestellen via tel. 0525-685413, daarnaast is het mogelijk detoegangskaarten via www.wimmagre.nl te reserveren. Volwassenen betalen in dat geval 10 euro en kinderen tot en met 15 jaar een bedrag van 5 euro.

Meer berichten