Er wordt vier tegen vier gespeeld op kleine velden en dat maakt het spel snel en flitsend. Ook speelt ieder team minimaal één keer in de grote 4x4 arena met opblaasbare boarding.
Er wordt vier tegen vier gespeeld op kleine velden en dat maakt het spel snel en flitsend. Ook speelt ieder team minimaal één keer in de grote 4x4 arena met opblaasbare boarding. (Foto: Edwin Fennema)
Sport

Zesde editie Jumbo van Andel 4x4 Cup kinderen

Epe - Op de laatste zaterdag van augustus wordt op de voetbalvelden aan de Ericaweg te Wissel voor de zesde keer de Jumbo van Andel 4x4 Cup georganiseerd. Een spannend en spectaculair voetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar.

De teams worden door de kinderen zelf samengesteld en is dus niet gebonden aan een club of school. De kinderen kunnen lekker samenspelen met vriendjes, vriendinnetjes, jongens en meisjes uit de buurt of misschien wel neefjes en nichtjes.

Er wordt vier tegen vier gespeeld op kleine velden en dat maakt het spel snel en flitsend. Ook speelt ieder team minimaal één keer in de grote 4x4 arena met opblaasbare boarding waardoor het spel bijna nooit stil ligt.

Tussen de wedstrijden door hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Er worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

Mede dankzij de sponsors is deelname aan het evenement gratis en zijn er leuke prijzen te verdienen.

Voor meer informatie of het inschrijven van een team kunnen kinderen naar de website www.4x4cup.nl gaan.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden