Skeelerclub Oost Veluwe houdt open avonden voor de jeugd.
Skeelerclub Oost Veluwe houdt open avonden voor de jeugd. (Foto: )
Sport

Skeelerclub Oost Veluwe houdt open avond voor de jeugd

Regio - Skeelerclub Oost Veluwe houdt dinsdag 4 en 11 september open avonden voor de jeugd. Ze zijn welkom van 18.15 tot 19.30 uur. De vereniging heeft skeelers en overige materialen in bruikleen. Wie het leuk vindt, kan de eerste vier weken gratis meetrainen.
Skeelerclub Oost Veluwe is te vinden aan de Kommerseweg 2a in Heerde. Meer informatie via www.skeelerhuus.nl of info@skeelerhuus.nl

Skeelerclub Oost Veluwe wil ook beginnen met een G trainingsteam. Tijdens het dit voorjaar gehouden WK inline Skaten heeft de skeelerclub al succesvolle G clinics en wedstrijden georganiseerd voor sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Per sporter wordt er gekeken naar zijn of haar mogelijkheden: vaak kunnen zij met reguliere trainingen meedoen.

Op maandag 3 en maandag 17 september is iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking (samen met ouders of begeleiders) van 19.00 tot 20.30 uur welkom op de open (gratis) trainingsavonden.Materialen zijn aanwezig. Meer informatie via info@skeelerhuus.nl of Ada Stoel, 06 - 83535578.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden