teamestafette
teamestafette (Foto: L.Rodijk)

Geslaagde School Athletics Champs AV Cialfo

Epe - AV CIALFO hield de jaarlijkse School Atlethics Champs. Het was een hele gezellige en geslaagde middag. Alle basisschoolkinderen van groep 3 t/m groep 8 uit de gemeente Epe mochten hieraan deelnemen.

Met een groep van ruim 50 sportieve kinderen zijn we de middag in het zonnetje begonnen. Naar de warming up is iedereen in een eigen groep gestart met de teamestafette. 12 rondes heen en weer lopen in een zo snel als mogelijke tijd. Daarna zijn de groepjes samen met begeleider rond verschillende onderdelen gegaan. Ze hadden 10 minuten tijd om de beste prestatie neer te zetten. Sprinten, verspringen, vortexwerpen en hoogspringen waren de onderdelen.Een beker ranja met een appel gesponsord door AH Epe stond voor iedereen klaar. Nadat alle onderdelen afgerond waren werden de diploma’s geschreven.

Ondertussen stond AV Gemzen atleet Leon Mak op de baan om een demonstratie te geven over het hordelopen en speerwerpen. 

Dit jaar was er voor het eerst een beker beschikbaar gesteld voor de sportiefste school. Hier was geen twijfel over mogelijk dit jaar, De Sprenge uit Vaassen kwam met ruim 30 leerlingen naar CIALFO om hun sportiviteit te laten zien.

Kijk voor meer informatie op www.avcialfo.nl 

Joop de Haan
Meer berichten