Vv Oene wint ook derde thuiswedstrijd. Tegen het zeker niet zwakke Teuge werd het 3-1.
Vv Oene wint ook derde thuiswedstrijd. Tegen het zeker niet zwakke Teuge werd het 3-1. (Foto: )
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

REGIO - Wie stuit vv Oene nog in deze competitie? De ploeg won ook de derde thuiswedstrijd. Tegen het zeker niet zwakke Teuge werd het 3-1. De Oenenaren staan daarmee bovenaan de ranglijst. De ploeg speelt volgende week de topper bij Hulshorst die ook nog geen wedstrijd heeft verloren. De roodwitten kregen geen kaarten.

Ook Hatto-Heim deed goed werk door bij het sterke Rouveen keurig met 1-2 te winnen. Michel Koridon
was het goudhaantje voor de ploeg. Hij scoorde twee maal. De ploeg blijf maar sportief voetballen het kreeg weer geen kaarten. WZC verloor thuis zijn eerste punten. In een uitstekende wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2 tegen EFC '58. Een terechte uitslag. Mike Burgmeijer en Everhard Stoffer scoorden de doelpunten. De ploeg kreeg geen kaarten. Vios, Hattem, SEH, Vevo en EZC'84 verloren hun wedstrijden. Vios bij Zwart Wit met 1-0, Hattem thuis tegen Hulshorst met 1-2, SEH met 1-0 van Elspeet en Vevo ook met 1-0 bij Prins Bernard. EZC'84 verloor met 5-2 bij het sterke Zeewolde. De Epenaren kregen twee maal geel.
SV Epe won de moeilijke uitwedstrijd bij Zwolle met 0-1. Het doelpunt werd gemaakt door Stefan Lokhorst. Dit is al zijn zesde treffer in drie wedstrijden. De ploeg kreeg geen kaarten. Vv Heerde en sv Vaassen deden ook uitstekend voetbalwerk. Heerde won thuis van Rolder Boys met 2-1. Elkjar Dijkgraaf en Nick Schurink scoorden de doelpunten. De ploeg kreeg wel twee maal geel. Vaassen won met 0-1 bij het sterke Robur. Het doelpunt werd gemaakt door Remco Hulleman. Vv Emst pakte het eerste punt dit seizoen. Tegen koploper Terwolde speelde het 1-1 gelijk. Rick van Mourik scoorde het eerste doelpunt. De ploeg kreeg een maal geel. Kcvo en sv Wissel zitten op dit moment in zwaar weer. Kcvo verloor thuis van de Witkampers met 0-3 en Wissel met 4-1 bij Go Ahead. Beide ploegen kregen een maal geel.


Topscorers Bokaal: 1. Stefan Lokhorst (6 doelpunten), 2. Jim Schaap en Wouter ten Pas WZC (3).
Fair Play Cup: 1. Hatto-Heim (0 strafpunten), 2. Vv Hattem en sv Vaassen (2), 4. SV Epe, vv Oene en vv Emst (4).

Joop de Haan
Meer berichten