Logo Enneamore
Logo Enneamore (Foto: Rosanne Dijk)

Enneamore start met een Relatie Booster

Epe - Enneamore start in november met een Relatie Booster

Enneamore is een samenwerking van Marike Oomen en Floor Vermeer. Dat is een opgewekt, stabiel stel dat elkaar ontmoet heeft op een belangrijk keerpunt in hun leven. Ten tijde van dit keerpunt heeft het enneagram (een persoonlijkheidsmodel dat de eeuwenoude studie van menselijke drijfveren in kaart brengt) hen veel gebracht. Dankzij het Enneagram en een flinke portie levenservaring zijn ze alert op hun kwetsbaarheid en benutten ze hun sterke kanten optimaal.

"Het valt ons op dat zoveel mensen ongelukkig zijn, met zichzelf, in hun relatie en/of op hun werk", zeggen ze. Zo ontstond het idee om onze krachten te bundelen en als Enneamore. Ze willen iedereen bij wie het tegen zit of wie het gevoel heeft niet alles uit het leven te halen, inzicht te geven in zijn bestaan. Veelal zit dit in de relationele sfeer. Maar dat hoeft niet, alles is uiteindelijk terug te leiden naar de basis, namelijk jijzelf. "We zijn er van overtuigd dat je jezelf moet kennen en moet kunnen reflecteren als je een gezonde relatie wilt hebben. Helemaal als je twijfelt aan die relatie. Zo krijg je helder wat je eigen aandeel is en wat je mag verwachten van je (toekomstige) partner. Zo kun je makkelijker je grenzen aangeven, jezelf blijven, de verbinding ontwikkelen en laten groeien, de behoeften van het ego herkennen en bovenal; ruimte maken voor echte liefde."

Op 2 november start een programma in de regio waarbij vrijwel alle aspecten van persoonlijkheden aan bod komen. Deelnemers leren hoe ze kunnen groeien vanuit de basis en meer levensvreugde kunnen ontwikkelen. Tijdens dit programma wordt ze op ludieke wijze de spiegel voorgehouden, op enthousiaste manier handvatten gegeven en in een warm samenzijn geluisterd.

Voor meer informatie: www.enneamore.nl

Joop de Haan
Meer berichten