Arend Vinke: "De man van de wedstrijd bij Vios-SDS'55 was Jelle Pol. Hij maakte de enige treffer. Dit is zijn vijfde van dit seizoen."
Arend Vinke: "De man van de wedstrijd bij Vios-SDS'55 was Jelle Pol. Hij maakte de enige treffer. Dit is zijn vijfde van dit seizoen." (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - Vevo heeft thuis met 2-1 gewonnen van EZC'84. Het is de eerste overwinning van dit seizoen van de Veesenaren.

Het ene Vevo-doelpunt werd gemaakt door Gerben van der Scheer. Sportverslaggever Arend Vinke: "Gerben speelt al 25 jaar bij Vevo. Als je op zo'n belangrijk moment scoort, dan is dat geweldig." Over geweldig gesproken; dat kan ook gezegd worden van Vevo'er Jeroen Bronsink. Vinke: "Hij maakte een werelddoelpunt dat voor mij nu al de boeken in gaat als doelpunt van het jaar." Beide ploegen kregen een maal rood en een maal geel. Brian Hanekamp maakte het doelpunt voor de Epenaren.

WZC liet bij Vierhouten zien dat het dit seizoen kandidaat is voor het kampioenschap, aldus Vinke. Het werd 0-3. De ploeg kreeg geen kaarten.

Ook Vios behaalde een belangrijke overwinning. Thuis tegen SDS'55 werd het 1-0. De Vaassense ploeg kreeg een maal geel.

Beide Hattemse ploegen deden het ook uitstekend. Vv Hattem won thuis van CSV met 3-2 en Hatto-Heim keurig met 0-1 bij BAS.

Vv Oene leed afgelopen weekend bijna zijn tweede nederlaag op rij. Maar na een 0-1 achterstand tegen DSV '61 werd het vlak voor tijd toch nog 1-1. Yve Hilberink scoorde.

SEH leed thuis een teleurstellende nederlaag tegen 't Harde. Het werd 0-3. De ploeg kreeg een maal geel.

Vv Heerde won van Emmeloord met 3-0. Sv Vaassen speelde keurig 2-2 bij de Witkampers. De ploeg kreeg wel zes maal geel van de, volgens Vinke, 'zeer zwakke scheidsrechter'.

SV Epe, Kcvo en sv Wissel verloren. Epe leek in Deventer tegen Helios op rozen te zitten. Maar na de 0-2 voorsprong verloor de ploeg teleurstellend met 3-2. Stefan Lokhorst scoorde de Eper doelpunten. De nieuwe trainers Marcel Leerkes en Henry Scheffel hebben bij Kcvo niet de eerste overwinning kunnen vieren. De ploeg verloor thuis van Activia met 2-4. Sv Wissel verloor thuis van CCW met 0-7. De wedstrijd van vv Emst werd afgelast om dat de leider van Emst onwel was geworden.


 

Topscorers Bokaal:

1. Stefan Lokhorst, SV Epe (11 doelpunten), 2. Jim Schaap, vv Oene (6), 3. Dahley Oortwijn, Kcvo en Michel Koridon, Hatto-Heim (4).

Fair Play Cup: 1. Vv Oene (8 strafpunten), 2. WZC (12), 3. sv Wissel en vv Emst (13).

Dennis Dekker
Meer berichten