Winnaars Achterin de Platenkast-Popquiz
Winnaars Achterin de Platenkast-Popquiz (Foto: Léon Durville)

Pittige, maar geslaagde Achterin de Platenkast-Popquiz

Vaassen - Tijdens de derde Achterin de Platenkast Popquiz was er met twintig teams meer concurrentie dan ooit en zat Dorpscentrum De Wieken in Vaassen gezellig vol. Uiteindelijk was het Mannschaft & Sons dat, net als vorig jaar, de meeste punten wist te behale

In vier keer twee rondes sprokkelden de teams in een pittige quiz de punten bij elkaar voor die felbegeerde wisselbeker. Tussendoor was er even tijd voor ontspanning met een muzikale bingo, waarin ook mooie prijzen gewonnen konden worden. In de pauzes was er live muziek van N!na die covers en liedjes uit haar eigen repertoire liet horen.

Mannschaft & Sons won dus. Zij bleven met 157 van de 180 punten The Waterboys en de Soundhounds voor en mochten de wisselbeker weer mee naar huis nemen.

Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door bijna 300 muziekliefhebbers. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.

Meer berichten