Alléén maar Hollands kwam niet alleen naar Epe om de cheque te overhandigen, maar verzorgde ook een optreden.
Alléén maar Hollands kwam niet alleen naar Epe om de cheque te overhandigen, maar verzorgde ook een optreden. (Foto: )

Alléén maar Hollands verrast Wens Ambulance

Epe - Het zanggroepje Alléén maar Hollands uit Apeldoorn heeft vrijdag de vrijwilligers van de Veluwse Wensambulance verrast. De vrijwilligers kregen een cheque van duizend euro.

Alléén maar Hollands had de Veluwse wens ambulance gekozen als een van de drie goede doelen in 2018.

Antje reikte namens Alléén maar Hollands de cheque uit. "Alleen maar Hollands" draag de Veluwse wens ambulance een warm hart toe met zoveel vrijwilligers", lichtte ze de keuze toe. "Op startpagina van de website van de Veluwse wens ambulance staat de tekst 'Een gezond mens heeft 1000 wensen, iemand die ernstig ziek is vaak nog maar 1'. Het kost veel geld en tijd om al die wensen in vervulling te laten gaan en dragen hier graag een steentje bij."

O deze avond helemaal compleet te maken heeft Alleen maar Hollands ook nog opgetreden voor de vrijwilligers met Nederlandstalige liedjes van toen en nu.

De Stichting Veluwse Wens Ambulance helpt mee aan het vervullen van wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben. Met vrijwilligers worden deze wensen geheel kosteloos vervuld. Alléén maar Hollands is een zanggroepje uit Apeldoorn met ervaren zangers die Nederlandstalige liedjes zingen.

Joop de Haan
Meer berichten