Foto: VV Oene

Oene 45+ kampioen in Herfstcompetitie

Oene - Na drie seizoenen van keiharde trainingen, sterke competities en altijd in de bovenste regionen eindigen, is het eindelijk gelukt: Oene 45+ is kampioen.

De voetballers van Oene speelden in een zeer zware competitie met OWIOS, VIOS, EZC '84, en 't Harde. De laatste competitiewedstrijden werden gespeeld bij OWIOS.

Veel Oene-spelers hebben in de selectie gespeeld en dat is op het veld nog altijd te zien. Ook bij de 'mindere' spelers kan je dat terug zien, vandaar dat er een hecht team in balans op het veld staat.

De eerste wedstrijd van Oene tegen 't Harde eindigde in 1-1."Een moeizame start. We hadden zenuwen in de benen en de spieren waren nog wat stram." Bij de tweede wedstrijd tegen EZC waren de spieren warm gelopen en dat leverde dan ook een zege op: 3-0.

VIOS is altijd een lastige tegenstander voor de 45-plussers van Oene, maar ook die pot wonnen de Oenenaren: 2-0. Tegen OWIOS ging het een stuk minder: 0-2 verlies. "Het was een moeizame wedstrijd. De spelers waren moegestreden." Maar omdat OWIOS al punten had laten liggen, werden de 45-plussers van Oene toch kampioen.

Meer berichten