Samen kerstmaal eten in Wijksteunpunt Burgerenk

Epe - Normaliter komt op elke 2e dinsdag van de maand de kookgroep in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe bij elkaar. In december wordt dit echter gehouden op dinsdag 18 december. Belangstellenden zijn vanaf 17.00 uur welkom om deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd. Op het programma staat een heerlijk kerstdiner. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De enthousiaste vrijwilligers van de Burgerenk gaan ook dit jaar weer een heerlijk kerstdiner bereiden in het Wijksteunpunt de Burgerenk. Vanaf 17.00 uur verwelkomen zij hun gasten in de Herman Murk Zaal van de Burgerenk. Uiteraard is deze ruimte in kerstsfeer versierd. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee.

Deelname kost € 7,50. Daarnaast betalen deelnemers voor de gebruikte consumpties tijdens het kerstdiner. Deze bijdrage betaalt men op de avond zelf aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk toe een probleem voor geïnteresseerden zijn, dan kunnen zij dat aangeven bij de aanmelding. Er is dan een vrijwilliger die de deelnemer van huis komt halen en later weer thuis brengt.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. Geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 14 december aanmelden middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935. Bij geen gehoor 0578-676767.

www.burgerenk.nl

Meer berichten