Foto: Ferry Niekamp
Sport

Oene en SV Vaassen openen groepsfase Eet- en Drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker

Oene - Oene en SV Vaassen openen groepsfase om de Eet- en Drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker.

Daarna neemt KCVO (zaal) het op tegen SV Epe. Dat is het resultaat van de loting die traditioneel werd verricht door Henk Huiskamp als hoofdsponsor van het strijd voor veld- en zaalvoetbalploegen uit de gemeente Epe.

Op donderdag 27 december wordt het evenement in dorpscentrum De Wieken in Vaassen dus geopend door Oene, SV Vaassen, KCVO (zaal) en SV Epe. Daardoor spelen VV Emst, EZC'84, KCVO (veld) en Vios rijdag 28 december in groep B. Net als de voorgaande keren willen de organisatoren een ontspannen ontmoetingsplek halverwege het seizoen aanbieden, waarop spelers de kans krijgen de toeschouwers te vermaken met technische hoogstandjes. Gezien de elk jaar uitpuilende tribunes in de sporthal is dat steeds gelukt.

Bij de poulewedstrijden treden de deelnemers van 19.00 uur tot 22.00 uur aan. De finales zijn op zaterdag 29 december. Dan worden de duels om de vijfde tot en met de achtste plaats gehouden van zes tot acht uur. Daarna komen de nummers één en twee uit beide poules in actie om uit te maken wie zich in 2017 de beste mag noemen. De finale begint om 21.30 uur. Dat is iets om voor het publiek in de gaten te houden, want de finaleavond is met een half uur vervroegd.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden