Hetty Rensink in EGW

eigen foto
eigen foto (Foto: Hetty Rensink)

Epe - Hettie Rensink, docent en schrijver geeft zondag 13 januari een lezing in Kulturhus EGW aan de Staionsstraat 25 in Epe. Ze schrijft levensverhalen .

Hettie Rensink vindt het belangrijk dat levensverhalen bewaard blijven, die van de oudere generaties, van familie en de verhalen van en over jezelf. Ze stelt een leven centraal in een verhaal en verwerkt dat tot een levensboek.

Dat verbindt, verdiept relaties, ordent ervaringen en geeft betekenis aan gebeurtenissen in het leven. "Levensverhalen helpen bij het verwerken van ervaringen, troosten en zorgen voor inspiratie", stelt Hettie Rensink. "Je kunt er om lachen en van genieten. Door verhalen kunnen mensen zichzelf en anderen beter begrijpen.

Een boek over 'een leven' is een mooi geschenk voor de naaste familie, vrienden of gewoon voor jezelf. In deze middag komt aan de orde hoe je met het doe-het-zelf boek 'Over je leven schrijven En dan?

De zaal gaat om 15.00 open en de toegang is vrij.

Eigenlijk zou voetballer en trainer John Stegeman komen vertellen maar hij was deze middag verhinderd door een wedstrijd.

Meer berichten