Foto: Jan Hagen

Prinsenbal Rossumdaerpers

Vaassen - Prins Tom II en Prinses Sanne presenteren op zondag 13 januari het Prinsenbal der Rossumdaerpers. Dat is voor de carnavalsvereniging uit Vaassen tevens de eerste eigen activiteit van 2019.

Tot die tijd hebben de hoogheden al wel de nodige activiteiten bezocht van andere organisaties in het dorp en omgeving. Maar zondag zijn zij zelf gastheer en -vrouw bij een evenement dat om 14.00 uur begint.

Het lijkt op voorhand een feestelijke bedoening te worden met stemmingsorkest Le Bombardon uit Zwolle en gastoptredens van de feestartiest en de eigen dansgardes der Rossumdaerpers, die eerder in dit seizoen bij de Intrada drie eerste plaatsen behaalden.

Het prinsenbal wordt gehouden in het restaurantgedeelte en de Burgemeester Beukezaal van dorpscentrum De Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen. Ook Jeugdprins Koen I, Jeugdprinses Noa I, Jeugdadjudant Kevin en zusterverenigingen zijn deze middag aanwezig.

Nadat het seizoen werd geopend op de Elfde van de Elfde, wordt het Rossumdaerper Prinsenbal een volgende halte op weg naar carnaval, dit jaar van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart.

www.rossumdaerpers.nl

Joop de Haan
Meer berichten