ORMI-voorzitter Gerrit Berkhoff Links) en Erwin van Andel van Volleybalvereniging ORMI-Epe. Op de nieuwjaarsreceptie tekenden ze het nieuwe sponsorcontract.
ORMI-voorzitter Gerrit Berkhoff Links) en Erwin van Andel van Volleybalvereniging ORMI-Epe. Op de nieuwjaarsreceptie tekenden ze het nieuwe sponsorcontract. (Foto: Eigen foto)
Sport

Van Andel blijft ORMI trouw

Epe - Jumbo Van Andel Epe blijft hoofdsponsor van Volleybalvereniging ORMI-Epe.

In 2011 is C-1000 Van Andel sponsor geworden van ORMI. Een jaar later werd C-1000 Van Andel hoofdsponsor mede gekoppeld aan het nieuwe kledingplan en door naamverbinding werd het Volleybalvereniging C-1000 Van Andel-ORMI-Epe. Drie jaar later verdween de C-1000 formule en werd het Jumbo. Alle kleding werd vervangen en sindsdien heet de vereniging Jumbo Van Andel-ORMI-Epe.

In 2018 liep het contract af en zijn beide partijen om de tafel gaan zitten met als uitkomst dat Jumbo Van Andel hoofdsponsor blijft van ORMI voor onbepaalde tijd. Het huidige kledingplan blijft dan ook voor onbepaalde tijd bestaan met op de kleding de diverse reclame-uitingen van Jumbo Van Andel dominant aanwezig. .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden