Start jeugdlessen Taekwon-Do Vaassen


Foto: Eigen foto
Sport

Start jeugdlessen Taekwon-Do Vaassen

Vaassen - Taekwon-Do School Martowirono start donderdag 10 januari in Gymzaal De Oosterhof aan de Boxhofstede 15 in Vaassen met het verzorgen van Taekwon-Do lessen . Iedere donderdag kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar daar van 17.45 tot 18.45 uur terecht. Op 10 januari wordt gestart met een open les. Belangstellenden kunnen kijken naar demonstraties van diverse facetten van de sport, maar kunnen ook direct meedoen.

Taekwon-Do School Martowirono verzorgt al ruim 45 jaar lessen op de Noordwest Veluwe. Maar, wat is Taekwon-Do eigenlijk? Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingssport die door jong en oud kan worden beoefend. Taekwon-Do is een karaktervormende sport, waarbij doorzettingsvermogen en sportiviteit belangrijk zijn.

De kinderen krijgen spelenderwijs en op een verantwoorde manier de grondbeginselen van het Taekwon-Do aangeleerd. Bewegen, samenwerken en verantwoordelijk zijn voor elkaar, zijn elementen die typerend zijn voor deze lessen. De kinderen leren elkaar te respecteren en op een sociale manier met elkaar om te gaan.

Door regelmatige beoefening van Taekwon-Do worden niet alleen verdedigingscapaciteiten ontwikkeld. De sporter verbetert ook de motoriek en de algehele lichamelijke conditie. Zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in de Taekwon-Do beoefening. Discipline en plezier gaan dan ook heel goed samen.

Claudia Martowirono en Raymond Eikema verzorgen lessen in Epe, Elburg, Nunspeet, Ermelo, Harderwijk en Doornspijk. In Vaassen starten zij vanaf donderdag 10 januari. Beide instructeurs beoefenen ruim 25 jaar de sport, zijn internationaal gediplomeerd, zijn 5de Dan I.T.F. Taekwon-Do en hebben ruimschoots ervaring in het lesgeven.

Waar en wanneer? In Vaassen wordt de open les op donderdag 10 januari 2019 van 17:45 tot 18:45 uur georganiseerd in Gymzaal De Oosterhof (Boxhofstede 15). Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de open les langs te komen? U bent altijd van harte welkom tijdens een van de reguliere trainingsdagen van Taekwon-Do School Martowirono. Voor meer informatie hierover en over Taekwon-Do in het algemeen, zie www.tkdweb.nl

De kinderen die in Vaassen na het volgen van twee gratis proeflessen in januari 2019 lid worden, trainen in januari gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
 

Meeste reacties