Foto: Gradus Dijkman
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - De belangrijke en zeer spannende voetbalwedstrijd tussen Vevo en Elspeet eindigde uiteindelijk onbeslist: 1-1.

Vevo kwam in de 27e minuut op een 1-0 voorsprong door een werelddoelpunt van Rien van de Velde. Volgens onze sportverslaggever Arend Vinke was dit 'een doelpunt om in te lijsten'. Vevo kreeg daar na nog een paar goede mogelijkheden voor 2-0, maar die werden niet gemaakt. Na rust kwam Elspeet in de 60e minuut op 1-1. In de laatste tien minuten kreeg Vevo nog een paar goede mogelijkheden om de drie punten binnen te slepen. Toch bleef het 1-1.

Vios speelde thuis verdienstelijk 1-1 tegen GJVV. Moreno Schoenmakers scoorde het Vaassense doelpunt.

WZC en SEH deden goede zaken. WZC won thuis verdiend van Prins Bernhard met 2-0. SEH won bij Vierhouten met 1-2.

Vv Oene won bij Hatto-Heim met 1-2. Vv Hattem speelde verdienstelijk 0-0 bij DSV. EZC'84 verloor thuis onverdiend van Dronten met 1-2. Kcvo heeft in de gemeentederby voor een enorme verrassing gezorgd. Bij SV Epe werd met 2-3 gewonnen. Voor de Vaassenaren was dit de eerste overwinning van het seizoen. Dahley Oortwijn scoorde twee keer en Rick Beekman één keer. De ploeg uit Vaassen kreeg wel een maal rood en drie maal geel.

Ook vv Heerde deed uitstekend werk. Het speelde 1-1 bij het sterke Stadskanaal. Door een doelpunt van topscorer Nick Weijenberg (zijn 10e dit seizoen) werd het vlak voor tijd toch nog gelijkspel. Heerde heeft daardoor een reeks van acht wedstrijden zonder nederlaag op rij. De ploeg kreeg wel een rode kaart. Sv Wissel zorgde ook voor een grote verrassing. De ploeg won bij IJsselstreek met maar liefst 0-4. Een seizoensrecord voor de geelzwarten. De ploeg kreeg wel een maal geel. Sv Vaassen schoot ook met scherp. De ploeg won thuis van Zwolle met 4-1. Remco Hulleman scoorde twee maal. Vv Emst had een vrije dag.

Topscorers Bokaal: 1. Stefan Lokhorst, SV Epe (24 doelpunten), 2. Jelle Pol, Vios (12), 3. Nick Weijenberg, vv Heerde (10), 4. Jeroen Bronsink, Vevo (9).

Fair Play Cup: 1. Vv Emst (19 strafpunten), 2. sv Wissel, Hatto-Heim, vv Oene (29), 5. SEH (30).

Dennis Dekker
Meer berichten