Films in huiskamers

Hattem - Voor de veertiende achtereenvolgende wordt zaterdag 2 maart in huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Lions Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem gehouden.

De Lions Club Hattem zamelt met het evenement geld in om sociale of culturele projecten (mede) mogelijk te maken. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting De Rode Beer voor de aanschaf van een rolstoelfiets.
De films en de huiskamers waarin de films vertoond worden blijven zoals altijd een verrassing. De filmcommissie laat wel weten dat ze er in geslaagd is om twee films te selecteren die maatschappelijke thema's koppelen aan ontroerende ervaringen van gewone mensen.
Vanaf 18.30 uur worden de films vertoond, met een glaasje wijn een hapje in de pauze voor de bezoekers en na afloop nog een drankje en hapje bij de traditionele gastheer Banka aan de Markt. All-in-prijs is 19,50 euro.

Het Huiskamer FilmFestival wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Powered by Hattem. Kaarten zijn te koop via film@lionshattem.nl.

Joop de Haan
Meer berichten