Dit weekend werden er twee toppers in het zaterdagvoetbal gespeeld, zo meldt onze sportverslaggever Arend Vinke. Foto: Dennis Dekker
Dit weekend werden er twee toppers in het zaterdagvoetbal gespeeld, zo meldt onze sportverslaggever Arend Vinke. Foto: Dennis Dekker (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - Door het carnavalsweekend waren er in onze regio weinig competitiewedstrijden. Toch werden er in het zaterdagvoetbal wel twee toppers gespeeld, zo meldt onze sportverslaggever Arend Vinke.

Vv Oene zorgde voor een grote stunt door thuis van de koploper (en zo goed als zeker de aanstaande kampioen) ZAC met 1-0 te winnen. Voor de Oenenaren was dit een zeer belangrijke overwinning. Wijnand van Eek scoorde het belangrijke doelpunt. Vv Oene speelde het laatste half uur met een man meer omdat Bram Pool van Zac een rode kaart kreeg.

Ook Vios in Vaassen zorgde voor een geweldige stunt. De ploeg speelde ook tegen een koploper. Net als bij Oene werd ook hier met 1-0 gewonnen. Tegen ASC Nieuwland was Mathijs Meijer het goudhaantje. Hij maakte een geweldig doelpunt. Komende zaterdag speelt Vios uit bij Rood Wit '58 in Putten.

Ook werden er de afgelopen week in onze regio een paar leuke oefenwedstrijden gespeeld. Vv Heerde, dat het in de competitie zo uitstekend doet, speelde tegen vv Oene. De ploeg won verdiend met 2-0 door doelpunten van Kristan Keijl en Daan Nijmeijer. In de competitie strijdt vv Heerde ook nog volop mee. De ploeg doet nog mee voor het kampioenschap en is verder kanshebber voor de tweede periode-titel.

SV Epe speelde vorige week een oefenwedstrijd tegen zaterdagploeg Hatto-Heim. Laatstgenoemde won deze doelpuntenrijke wedstrijd thuis met 4-3. Dat kwam mede door twee werelddoelpunten van Robin Metselaar en Winand Meilink. Hatto-Heim kwam na de 9e minuut eerst op achterstand, maar maakte in de 21e minuut al gelijk en gaf de wedstrijd vervolgens eigenlijk niet meer uit handen. Voor de Hattemers is het een mooie generale voor de stadsderby die komende zaterdag in de competitie op het programma staat. De thuiswedstrijd tegen vv Hattem begint 18.00 uur op sportpark 't Achterveen.

SV Epe speelt komende zondag vanaf 14.00 uur thuis tegen Wijhe '92.

Dennis Dekker
Meer berichten