John heet iedereen van harte welkom op de Open Dag van de Zorg. De locaties van Philadelphia aan Heerde doen daar aan mee.
John heet iedereen van harte welkom op de Open Dag van de Zorg. De locaties van Philadelphia aan Heerde doen daar aan mee. (Foto: B. Slob)

Philadelphia Heerde opent deuren op Dag van de Zorg

Heerde - De verschillende locaties van Philadelphia in Heerde zijn vrijdag 15 maart geopend. Dat gebeurt in het kader van de Week van Zorg en Welzijn, die wordt gehouden van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart. Motto van de week is ‘Maak kennis met kunde’.

Heerde - Gedurende de week openen zorg- en welzijnsinstellingen hun deuren om de veelzijdigheid van de zorg te laten zien en alle nieuwe ontwikkelingen.

Op vrijdag 15 maart gebeurt dat van 14.30 tot 17.30 uur bij in Heerde bij de locaties van Philadelphia.

Locatie de Lindehoeve (Veerstraat 51) is een dagbestedingslocatie, een winkel met verkoop van tweede handskinderkleding en zelfgemaakte producten. Ook staat er tijdens de open dag een gratis kom soep klaar voor de bezoekers.

Locatie Brugstraat (Brugstraat 2c) is een woonlocatie met interne dagbesteding voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de woningen, het dagcentrum en de snoezelruimte. Ook is er een belevingstuin die bezoekers kunnen bekijken.

Locatie Kanaalstraat (Kanaalstraat 37) is een woonlocatie met interne dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

Tijdens de open dag is er een voorjaarsmarkt met verkoop van (zelfgemaakte) artikelen en een grote verloting die mede mogelijk is gemaakt door bedrijven en winkeliers.

Meer berichten