Foto: Fred Voskuil

Bakkerijmuseum is leukste uitje van Gelderland

Hattem - Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is gisteravond tijdens een feestelijke bijeenkomst van de ANWB uitgeroepen tot Leukste uitje van Gelderland.De medewerkers van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem stonden afgelopen donderdag op het podium bij de ANWB. Tijdens een, door deze landelijke icoon, georganiseerde bijeenkomst in Nijkerk werden de awards uitgereikt voor de beste uitjes per provincie in Nederland.

Een jaar lang konden ANWB-leden hun stem uitbrengen. Begin dit jaar werd al bekend gemaakt dat het Bakkerijmuseum behoorde tot de tien best beoordeelde uitstapjes. Daarmee was de nominatie om mee te strijden voor het beste uitje in de eigen provincie een feit. Uiteindelijk werd het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem uitgeroepen tot Leukste Uitje van Gelderland 2019.

Er werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht. Het Bakkerijmuseum scoorde, op bijna alle onderdelen, de hoogste cijfers. Meest opvallend waren de uitschieters voor de prijs-kwaliteitsverhouding, de klantvriendelijkheid van het personeel en de activiteiten. Directeur Fred Voskuil ziet de prijs als de ultieme waardering voor de inzet én het enthousiasme van de ruim veertig medewerkers. In 2018 werd het Bakkerijmuseum voor de eerste maal genomineerd en won toen zilver.

www.bakkerijmuseum.nl

Joop de Haan
Meer berichten