Foto:

'Licht in het park' van Cannenburgh

Vaassen - Monuta Uitvaartverzorging houdt vrijdag 29 maart een herdenkingsbijeenkomst in het park van kasteel de Cannenburch in Vaassen. Monuta Uitvaartverzorging organiseert op vrijdag 29 maart 'Licht in het park Cannenburch'. Nabestaanden kunnen dan begeleid door muziek en troostende woorden, hun overleden dierbaren herdenken. De grote vijver is het middelpunt van de avond met vele drijvende lichtjes. 'Licht in het park' duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

"Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis", zegt uitvaartverzorgster Sandra Dijkstra - de Boer. "Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden, het verdriet, de leegte en het gemis blijft."

Daarom organiseert Monuta 'Licht in het park Cannenburch'. "Ik vind het fijn als mensen op deze mooie manier met zoveel lichtjes, troostende woorden en muziek hun overleden dierbare kunnen herdenken. Iedereen is welkom, waar u ook vandaan komt, ook als de uitvaart niet door ons is verzorgd."

Vanaf de vlonder in de vijver worden door sprekers gedichten voorgelezen. Nabestaanden kunnen een bootje met een kaars te water laten gaan. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door musici van Instrument van Vrede. Tijdens het aansteken van de lichtjes kunnen nabestaanden genieten van sfeervolle livemuziek, die violiste Marieke Booy en celliste Myrthe van Hulst ten gehore zullen brengen.

De toegang voor deze bijzondere avond is geheel kosteloos.

Meer informatie via www.monuta.nl/vaassen of 0578 - 573538.

Joop de Haan
Meer berichten