Joep van Apeldoorn was een kwelgeest voor de verdediging van sv Zalk. Uiteindelijk werd het 0-2 voor Hatto-Heim. Foto: Gradus Dijkman
Joep van Apeldoorn was een kwelgeest voor de verdediging van sv Zalk. Uiteindelijk werd het 0-2 voor Hatto-Heim. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Gradus Dijkman)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - SEH heeft in de gemeentederby tegen WZC een verdiende overwinning behaald. Het werd 3-0. Dat is voor de Heerdenaren een hele belangrijke overwinning. De ploeg van trainer Pascal Diender staat nu vast op de derde plek. Deze plaats geeft recht om mee te mogen doen in de nacompetitie.

Vios behaalde thuis tegen AGOVV een mooie 3-2 overwinning. Volgens onze sportverslaggever Arend Vinke was dit een verdiende overwinning. Topscorer van de ploeg, Jelle Pol, maakte twee doelpunten. Dennis de Jong scoorde het andere doelpunt.

Vv Oene dat het de laatste weken zo uitstekend deed, verloor nu teleurstellend thuis van BAS met 0-2. De Oenenaren moesten ook een gele kaart incasseren.

Vevo had bij het zwakke Noord Veluwe Boys de tweede periode kunnen winnen. De ploeg uit Veessen verloor echter teleurstellend met 4-1.

Hatto-Heim deed het weer uitstekend. De ploeg won bij Zalk met 0-2. Buurman vv Hattem, dat het de laatste weken zo goed deed, verloor thuis kansloos van Swift met maar liefst 0-6.

Vv Emst heeft thuis bij de wedstrijd tegen V en L voor een monsteruitslag gezorgd. De ploeg won met maar liefst 7-1. Lucas de Jong scoorde drie maal. De ploeg uit Emst kreeg wel een gele kaart.

Sv Wissel speelde thuis keurig gelijk tegen Sallandia. Het werd 3-3. De nieuwe trainer William Hulshof heeft zijn waarde nu al laten zien, aldus Vinke.
Vv Heerde kon het tegen koploper Lemelerveld niet bolwerken. Het verloor thuis met 1-3. Kcvo deed uitstekend werk. De ploeg uit Vaassen won thuis van het sterke Helios met 2-1. Stan Hagen en Sem Westra scoorden en sleepten daarmee de belangrijke overwinning binnen. Ook SV Epe behaalde een mooie overwinning. Bij De Witkampers werd het 1-2. Sv Vaassen verloor bij het sterke Lochem met 3-1.

Topscorers Bokaal: 1. Stefan Lokhorst, SV Epe (25 doelpunten), 2. Jelle Pol, Vios (14), 3. Jeroen Bronsink, Vevo en Nick Weijenberg, vv Heerde (11).

Fair Play Cup: 1. Vv Emst (25 strafpunten), 2. sv Wissel en vv Oene (35), 4. SEH en Hatto-Heim (41).

Dennis Dekker
Meer berichten