Buurtzorg Gemeente Heerde bij Eigen Kracht carroussel


Buurtzorg Gemeente Heerde bij Eigen Kracht carroussel

HEERDE - Senioren en mantelzorgers kunnen op woensdag 4 januari 2017 gratis informatie krijgen over Buurtzorg Heerde.. Deze bijeenkomst vindt plaats van 14.30 uur tot 15.30 uur in Fysiotherapeutisch Centrum Heerde, Brinklaan 15 in Heerde. Plaats van samenkomst is de afdeling kinderfysiotherapie, rechts naast de ingang van de apotheek. Het programma begint met ontspanningsoefeningen, die door fysiotherapeute Merdi van Essen worden gegeven. Vervolgens krijgt u informatie van Buurtzorg Gemeente Heerde.

Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u iedere dag gewoon was te doen, gaat soms opeens moeilijk of lukt helemaal niet meer. Dit kan grote gevolgen voor u hebben in het dagelijks leven. Medewerkers van Buurtzorg Gemeente Heerde kunnen u daarbij helpen. Vanaf 1 september 2015 is Buurtzorg Gemeente Heerde gestart. Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Buurtzorg werkt met kleine teams.

Zij biedt wijkverzorging en wijkverpleging bij u thuis en kan u begeleiden en helpen bij uw herstel of ziekteproces. Samen met u en uw omgeving zoeken ze wat er nodig is. Men kan u bijvoorbeeld helpen met het wassen, met het aan- en uittrekken van steunkousen, met het klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Men kan ook handelingen verrichten op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist, zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.

Omdat het team van Buurtzorg Gemeente Heerde zo klein is, krijgt u zo min mogelijk verschillende buurtzorgmedewerkers bij u thuis.

Tijdens de ouderen-carrousel op 4 januari komen een paar medewerkers van Buurtzorg Gemeente Heerde zich aan u voorstellen en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. In verband met de organisatie is opgave vooraf gewenst. Dat kan bij de praktijk van Fysio Heerde, tel. 0578-696363 of telefonisch via Ton Hulsebos, tel. 06-51259370

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden