Foto:

Informatieavond over inrichtingsontwerpen Markt Hattem op 17 april


Hattem - De gemeente Hattem houdt woensdag 17 april een inloopavond in het stadhuis over de herinrichting van de Markt in Hattem. De gemeente wil de toegankelijkheid van de Markt en het plein rond de kerk (Kerkplein en Kerkhofstraat) verbeteren.

Samen met inwoners van Hattem zijn in het najaar 2018 een aantal proefvakken getest. De opbrengst van deze testen en de reacties daarop, heeft de gemeente gebruikt om een verschillende ontwerpen te maken om de toegankelijkheid en het comfort voor alle gebruikers te verbeteren.

De gemeente Hattem houd daarom de inloopavond in het stadhuis. Het stadhuis is geopend vanaf 17.30 uur. Vanaf 18.00 uur geeft de architect een algemene presentatie waarin hij de verschillende ontwerpen toelicht. Deze presentatie herhaalt hij om 18.45 uur, 19.30 uur, 20.15 uur en om 21.00 uur.
Daarnaast zijn de ontwerpen op informatieborden te bekijken. Medewerkers van de gemeente Hattem zijn aanwezig om een toelichting te geven en om vragen te beantwoorden. De gemeente hoort graag wat goed en minder goed is aan de gepresenteerde ontwerpen. Hiervoor zijn reactieformulieren aanwezig.

De presentatie van de architect en de ontwerpen komen na afloop ook op de website van de gemeente Hattem te staan. De gebruikte presentatieborden blijven tot en met donderdag 25 april in de hal van het stadhuis staan.

Via www.hattem.nl/binnenstad of via een papieren reactieformulier is reageren mogelijk tot en met donderdag 25 april.

De ontvangen reacties en de adviezen van Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en de Adviescommissie voor ruimtelijke kwaliteit, neemt het college mee in haar voorstel aan de gemeenteraad.

Joop de Haan
Meer berichten