De aansluitingstreffer van Robin Metselaar. De wedstrijd tussen DSV en  Hatto-Heim eindigde in 2-1. Foto: Gradus Dijkman
De aansluitingstreffer van Robin Metselaar. De wedstrijd tussen DSV en Hatto-Heim eindigde in 2-1. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Gradus Dijkman)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - Afgelopen weekend wat het feest bij EZC'84. De Epenaren behaalden de eerste overwinning van dit seizoen. Thuis werd volgens onze sportverslaggever Arend Vinke zeer verdiend met 4-1 gewonnen van Vierhouten'82. Patrick Krijgsman scoorde twee maal. Daniël Draaijer en Mike Dekker, maakten de andere Eper doelpunten. De Eper ploeg kreeg wel een gele kaart te verduren.

Vios won bij Barneveld verdiend met 1-2. Jelle Pol scoorde er zijn 17e van dit seizoen. De ploeg uit Vaassen ontving wel twee maal geel.

Vv Hattem speelt zo goed als zeker volgend seizoen weer in de derde klasse. Dit na de mooie thuisoverwinning tegen vv Oene. Het werd 2-0. Yannick Rave was het goudhaantje, hij maakte de beide doelpunten. Oene kreeg een maal rood.

Ook WZC deed het uitstekend. De Wapenvelders wonnen thuis van het sterke Elspeet met 1-0.

Vevo en Hatto-Heim verloren. Vevo kansloos bij het sterke Zeewolde met 5-1. Hatto-Heim ging bij DSV met 2-1 onderuit.

SEH nadert de kop van het klassement na de mooi overwinning in de moeilijke uitwedstrijd bij Prins Bernard: 0-1. Sven Veldhuis scoorde het zeer belangrijke doelpunt.

Sv Wissel blijft het na de winterstop uitstekend doen. Onder de nieuwe trainer William Hulshof werd de lastige uitwedstrijd bij Wesepe met 0-1 gewonnen. Maikel Schakelaar maakte de goal.

Zondag speelde SV Epe een matige wedstrijd bij het zwakke Activia: 1-1. Kcvo kreeg bij de aanstaande kampioen Wijhe voetballes. Voor rust kreeg de Vaassense ploeg alle hoeken van het veld te zien. Ze stonden toen al met 5-0 achter. De eindstand was 6-0.

Vv Heerde leed een nederlaag bij Valtermond (1-0). Sv Vaassen verloor thuis van Turkse Kracht met 0-2. Vv Emst verloor bij Go Ahead onverdiend met 3-2. Laatstgenoemde ploeg deed alles om de Emstenaren uit de wedstrijd te halen. Het werd volgens Vinke een ware 'trappartij' en de rol van de scheidsrechter was daarbij 'uiterst dubieus'.

Topscorers Bokaal:

1. Stefan Lokhorst, SV Epe (26 doelpunten), 2. Jelle Pol, Vios (17), 3. Jeroen Bronsink, Vevo (13).

Fair Play Cup:

1. Vv Emst (41 strafpunten), 2. Hatto-Heim (45), 3. Vv Oene (46).

Dennis Dekker
Meer berichten