De christelijke band Living Letter uit Wapenveld De groep die muziek maakt verzorgt geen optreden, maar zingt voor en met de gemeente.
De christelijke band Living Letter uit Wapenveld De groep die muziek maakt verzorgt geen optreden, maar zingt voor en met de gemeente. (Foto: )

Heerde-zingt-op-Pasen met de band Living Letter

Heerde - De Vrije Evangelische Gemeente Heerde houdt op eerste paasdag, zondag 21 april, weer een Heerde-zingt-op-zondagdienst. Tijdens deze dienst zal de christelijke band Living Letter uit Wapenveld komen spelen.

Elk seizoen is er tijdens de Heerde-zingt-op-zondagdiensten een centraal thema. Dit jaar is het thema 'Kom en zie: Abraham'. In deze dienst op eerste paasdag het om: 'Je begint niks'.

Het thema wordt verduidelijkt met een filmpje. De Heerde-zingt-op-zondagdienst staat onder leiding van ds. J.M. Weststrate, wordt gehouden in de Kruiskerk aan de B. van Dijklaan 3 te Heerde. Aanvang van de dienst is om 19.00 uur.

De Heerde zingt-op-zondagdiensten zijn laagdrempelige diensten. Een belangrijk onderdeel van die diensten is het samen zingen van liederen uit verschillende bundels. De groep die muziek maakt verzorgt geen optreden, maar zingt voor en met de gemeente.

Deze diensten zijn bij uitstek geschikt voor mensen die de band met de kerk een beetje zijn kwijtgeraakt, maar iedereen is welkom.

Meer informatie is te vinden op de website.

www.vegkruiskerkheerde.nl

Joop de Haan
Meer berichten