Johan van der Pols en Janny Bolink, de nieuwe en vertrekkende directeur van  de Jenaplanschool. (foto: 't Hoge Land)
Johan van der Pols en Janny Bolink, de nieuwe en vertrekkende directeur van de Jenaplanschool. (foto: 't Hoge Land) (Foto: )

Nieuwe directeur voor school 't Hoge land in Epe

Epe - Janny Bolink heeft afscheid genomen als directrice van basisschool ’t Hoge Land in Epe. Na jarenlang met hart en ziel gewerkt te hebben aan deze goed draaiende school, gaat ze verder met haar eigen onderwijsbureau. Johan van der Pols is per april de nieuwe directeur.

“Het was een warme overdracht tussen Janny en mij”, vertelt Johan van der Pols. Hij gaf vele jaren les, leidde onderwijsontwikkelingen op basisscholen en schrijft lesmethodes. “Ik voel me welkom op deze school en in Epe.” Het Jenaplan omschrijft hij als: “bijzonder boeiend onderwijs: samen meer ontdekken van jezelf en van de wereld.”

Johan wil, net als Janny dat deed, de school verder op de kaart zetten in Epe en regio. “Ons superteam zorgt voor kwalitatief goed onderwijs volgens de essenties van het Jenaplan. Daar zijn we trots op."

"De leerkrachten geven kinderen verantwoordelijkheden in hun leerproces en leren hen samen te werken. We geven betekenisvol ontdekkend onderwijs. Het kind staat bij ons centraal en krijgt de vrijheid om zich te ontwikkelen. Altijd binnen duidelijke structuren. En we creëren een sociaal veilig en plezierig schoolklimaat.”

Meer berichten