Behalve voor scholen is de vierdaagse in Heerde ook voor individuele deelnemers of groepen. Foto: Skeelerclub
Behalve voor scholen is de vierdaagse in Heerde ook voor individuele deelnemers of groepen. Foto: Skeelerclub (Foto: Skeelerclub)

Wandel-4-Daagse Heerde

Heerde - Van 14 t/m 17 mei wordt de avondwandel4daagse in de gemeente Heerde gelopen. De eerste twee avonden wordt er vertrokken vanaf Sportpark Molenbeek in de buurt van de skeelerbaan en door de omgeving aan de noord kant van Heerde, de donderdag wordt gelopen aan de zuid-kant van Heerde, dan vertrekken de wandelaars vanaf Heidebeek aan de Mussenkampseweg om te zien hoe mooi deze kant van Heerde is. De laatste avond wordt vertrokken vanaf de van Meursweide en eindigt de vierdaagse in een defilé dat over het dorp van Heerde zal lopen.

Mooie routes zijn er weer uitgezet. Men kan kiezen voor routes in de afstanden van 3, 5 en 10 kilometer. Het vertrek is vanaf 18.00 uur afhankelijk van de afstand.

Hoewel het overgrote deel van de deelnemers gevormd wordt door groepen van de basisscholen, is het ook mogelijk de routes al individuele deelnemer of met een eigen groep(je) te lopen. Aanmelden kan via

http://skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/

Carijn Oomkens
Meer berichten