Wie 11 mei een moederdagcadeautje gaat kopen in Epe kan ook zijn ogen uitkijken naar de young- en oldtimers in het centrum.
Wie 11 mei een moederdagcadeautje gaat kopen in Epe kan ook zijn ogen uitkijken naar de young- en oldtimers in het centrum. (Foto: BertHan)

Aandacht voor moeders en wielen

Epe - Het centrum van Epe wordt zaterdag 11 mei – de dag vóór Moederdag – gevuld met young- en oldtimers. Vanaf 11.00 uur is de ontvangst en check-in op het parkeerterrein achter de VVV. De organisatie verwacht dat alle voertuigen om 13.00 uur op de gereserveerde plaatsen staan. Op 11 mei zelf, kan men ook zeker nog besluiten mee te doen. Er is deze dag live muziek van o.a. Danny and the Wild Cats.

De jury, die bestaat uit Benno Schmitz van het blad Klassiek en Techniek, en Jack van Asselt, secretaris van de Oldtimerclub de Flevoklassiekers, kent prijzen toe voor de categorieën 'Restauratie', 'Originaliteit', 'Best of Show', 'Special price' en 'Best bike'.

Een dertigtal Amerikaanse trucks van de U.S. Heavy Duty Truck Owners club, toert door de Hoofdstraat om 16.00 uur. Om 16.30 uur is naast de Grote Kerk de prijsuitreiking met ter afsluiting een uittocht van alle deelnemers door het centrum.

Houdt u van fotograferen, dan nodigt Ondernemersvereniging u uit deze dag een leuke foto (min. 6 MB) van dit evenement maken, te posten op uw FB pagina en Moeders&Wielen te taggen @moedersenwielen. Uit de inzendingen wordt een winnende foto gekozen. De winnaar ontvangt de foto op canvas.

Carijn Oomkens
Meer berichten