Foto:

Autowasdag voor Jeugd met een Opdracht

Hattem - Gerdien Slijkhuis gaat binnenkort opnieuw als zendeling naar het buitenland. De komende jaren zal ze werkzaam zijn bij Jeugd met een Opdracht in Belo Horizonte, Brazilië. Om nog wat extra financiën binnen te krijgen wordt er een autowasdag gehouden. Zaterdag 11 mei tussen 9.00 uur en 16.00 uur kunt u uw auto laten wassen aan de Dorpsweg 27 te Hattem.
Voor 10 euro wordt uw auto van buiten gewassen. Tijdens het wachten is er koffie, thee, limonade, een versnapering of een kom soep verkrijgbaar.

Het project waar Gerdien mee gaat werken, werkt voornamelijk met jongeren in de gevangenissen en mensen die op straat leven. Haar passie is om deze kwetsbare mensen liefde de geven, hoop aan te bieden en hun geloof te versterken. Vaak zitten deze mensen vast in een cirkel die moeilijk te doorbreken is. Dit project helpt deze mensen praktisch, maar ook geestelijk, hen laten zien dat ze het waard zijn, dat er hoop en toekomst is. Zo reikt dit project en straks ook Gerdien uit naar deze kwetsbare mensen en bieden ze hun een helpende hand aan. Als het visumproces mee zit hoopt ze in juli te vertrekken.

Meer informatie over Gerdien, haar werk of Jeugd met een Opdracht, is te lezen op haar website.

www.gerdienslijkhuis-ywam.blogspot.com

Joop de Haan
Meer berichten