Jelbert Versteeg in actie als spits van EZC'84. De streekderby tegen Vevo eindigde uiteindelijk in 1-2. Foto: Carlo Zwarthof
Jelbert Versteeg in actie als spits van EZC'84. De streekderby tegen Vevo eindigde uiteindelijk in 1-2. Foto: Carlo Zwarthof (Foto: )

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - SEH uit Heerde blijft na de geweldige overwinning bij koploper 't Harde (0-1) een heel grote kanshebber om mee te mogen doen in de nacompetitie. Jeremy van de Beek was het goudhaantje voor zijn ploeg. Hij maakte het gouden doelpunt. De voetbalploeg uit Heerde kreeg wel vier maal geel.

Ook Vios uit Vaassen blijft kans houden voor de nacompetitie. Bij Hoevelaken behaalden ze een mooie 2-3 overwinning. Jelle Pol scoorde daar zijn negentiende doelpunt dit seizoen.

Ook WZC heeft nog kans op de nacompetitie. Tegen Vierhouten wonnen ze met 4-0. Emir Balavac scoorde weer twee maal. Hij zet zijn totaal daarmee op 16 treffers. De ploeg kreeg wel een maal rood.

De streekderby tussen EZC'84 en Vevo werd gewonnen door de Veessenaren. Laatstgenoemde ploeg won in Epe met 1-2. Leuk om te melden? Jelbert Versteeg, predikant van de Grote Kerk in Epe, viel bij de Epenaren in als spits. Hij had de gelijkmaker op zijn schoen, maar de bal ging net naast.

Ook vv Oene deed het afgelopen weekend uitstekend. Bij het sterke Zwolse Boys won men met 1-2. De ploeg kreeg wel één rode en twee gele kaarten. Vv Hattem won thuis tegen Zalk met 3-1. Hatto-Heim speelde keurig 1-1 bij Swift. De ploeg kreeg wel vijf maal geel.

Vv Heerde en SV Epe hebben goede zaken gedaan om mee te mogen doen in de nacompetitie. De Heerdenaren wonnen keurig bij Beilen met 0-2. Dennis Calkhoven en Niek Weijenberg scoorden. SV Epe had het niet gemakkelijk bij het zwakke Heeten. Uiteindelijk wonnen de Epenaren met 2-3. Kcvo won bij Comschate met 2-3. Sv Vaassen won de moeilijke uitwedstrijd bij Activia met 1-2. Vv Emst had een dramaweek. Werd afgelopen donderdag de inhaalwedstrijd in Wilp met 5-3 verloren, afgelopen weekend verloor men bij koploper Deventer met 4-1. De Emstenaren kregen in die wedstrijden vier maal geel. Sv Wissel verloor bij UD met 5-2.


Topscorers Bokaal: 1. Stefan Lokhorst, SV Epe (26 doelpunten), 2. Jelle Pol, Vios (19), 3. Dennis de Jong, vv Emst (18).

Fair Play Cup: 1. vv Oene (50 strafpunten), 2. vv Emst (51), 3. SEH (53), 4. Hatto-Heim (55).

dennis.dekker,dennis.dekker
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden