Lekker balletje trappen op vriendinnendag vv Oene

Oene - De vriendinnendag van voetbalvereniging Oene was een succes. Op sportpark De Hoge Kamp werkten 37 meisjes, leden en iet-leden,  aan hun techniek, deden spelletjes, speelden een partijtje en gingen samen eten.

De middag begon met een wat waterig zonnetje op de velden. De meisjes werden ingedeeld in een team en kregen een speelster uit één van de meiden- of vrouwenteams als begeleider toegewezen. Na het openingswoord en de bekendmaking van de teams, namen de spelleiders hun team op sleeptouw om de diverse onderdelen te doorlopen.

Er was een spel waar looptechniektraining gedaan werd, de precisie werd getest bij het 'tik het kratje van het latje-spel, er konden punten gescoord worden bij het bowlingspel, iedereen kon zijn moves laten zien bij het schijnbewegingspel en natuurlijk werd er ook een 'gewoon' partijtje gespeeld. 

Nadat de opvallendste speelster en de winnares van het bowlingspel bekend waren gemaakt, werd er afgesloten door met alle meisjes en vrijwilligers gezamenlijk te eten. Alle meisjes kregen bij het naar huis gaan een goodiebag. Deze is gesponsord door Spar Tessemaker, Fruitmasters, Aro Fashion gear, McDonald's, Pro Voet pedicure Hanny Junte, Kapsalon het Zonnetje en de KNVB. 

Gelijk bij binnenkomst kon overigens al een nieuw lid worden genoteerd. Ieder meisje dat zich aanmeldt naar aanleiding van de Vriendinnendag krijgt een vv Oene bal, aangeboden door Kapsalon het Zonnetje. Deze actie loopt nog door tot 1 juni.

Joop de Haan
Meer berichten