De winnaars van de Fair Play Cup en de Topscorers Bokaal (gesponsord door het bedrijf Media Magneet uit Epe) zijn bekend!
De winnaars van de Fair Play Cup en de Topscorers Bokaal (gesponsord door het bedrijf Media Magneet uit Epe) zijn bekend! (Foto: Thinkstock)

vv Emst wint Fair Play Cup, lokhorst is topscorer

Regio - De winnaars zijn bekend; de bekers worden bedrukt. Vv Emst is winnaar geworden van de Fair Play Cup 2018-2019. De ploeg kreeg dit seizoen 53 strafpunten. Stefan Lokhorst van SV Epe mag binnenkort de Topscorers Bokaal 2018-2019 van onze sportverslaggever Arend Vinke in ontvangst nemen. Hij maakte dit seizoen 28 (!) doelpunten. De beide bekers worden gesponsord door het (online) marketing- en communicatiebedrijf Media Magneet in Epe.

Afgelopen weekend werd er natuurlijk ook nog volop gespeeld. Wat niemand meer had verwacht, is wel gebeurd: WZC heeft de laatste periodetitel binnengesleept. SEH uit Heerde had daar eigenlijk de beste papieren voor. Ze wonnen weliswaar met 5-3 van Dronten. Maar gemeentegenoot WZC deed daar nog een schepje bovenop. Tegen EZC'84 werd het maar liefst 8-0. Door dit betere doelsaldo mogen de Wapenvelders meedoen in de nacompetitie. Emir Balavac scoorde drie keer. Zijn totaalstand komt daarmee op 19.

Vv Oene won thuis van Hulshorst met 3-0. Ook Hatto-Heim won de laatste wedstrijd. Bij VSW werd met 1-4 gewonnen. Buurman vv Hattem deed het heel wat minder, ze verloren thuis van Olympia met 1-3.

Vevo deed het in de laatste wedstrijd van dit seizoen uitstekend. De ploeg won bij 't Harde met 1-2.

Vv Heerde, won de wedstrijd tegen Germanicus met 5-2. De ploeg eindigt daarmee op een derde plaats. Dat geeft recht op nacompetitie. Bij eventuele promotie zou de ploeg voor het eerst in hun 107-jarig bestaan in de eerste klasse spelen.

Vv Emst won de gemeentederby tegen sv Wissel met 4-2.

Kcvo, sv Vaassen en SV Epe hadden geen enkel belang bij de laatste wedstrijden. Dat was te merken aan de uitslagen. Kcvo verloor met 6-3 van Lochem. SV Epe bij Robur met 0-1 en sv Vaassen tegen Albatross met 2-0. Stefan Lokhorst maakte de 28e goal van dit seizoen. Dennis de Jong van vv Emst, Emir Balavac van WZC en Jelle Pol van Vios werden samen tweede met 19 doelpunten. Nick Weijenberg van vv Heerde werd derde met 16 doelpunten. Vv Oene werd met één strafpunt meer (54) eervol tweede in de Fair Play Cup-strijd. SV Epe werd derde (57).

Dennis Dekker
Meer berichten