Ook tijdens de nacompetitie houdt onze sportverslaggever Arend Vinke de voetbalstanden bij. Foto: Dennis Dekker, www.mediamagneet.nl
Ook tijdens de nacompetitie houdt onze sportverslaggever Arend Vinke de voetbalstanden bij. Foto: Dennis Dekker, www.mediamagneet.nl (Foto: Dennis Dekker)

Nacompetitie voetbal Epe, Heerde, Hattem

Regio - WZC heeft zich geplaatst voor de finale in de nacompetitie. Deze strijd leidt wellicht naar een plaatst in de derde klasse.

(door Arend Vinke)

Dat is uitstekend werk van de ploeg uit Wapenveld. Het team won bij SDS. De ploeg die het vorige seizoen nog derde klasse speelde, werd met 4-1 aan de kant gezet. Een verdiende overwinning voor de Wapenvelders.

Vooral na rust speelde de ploeg een uitstekende wedstrijd. De ploeg uit Wapenveld stond na twee minuten op een 0-1 achterstand. Maar in de 18e minuut werd het 1-1. Mike Nijland maakte een werelddoelpunt. Na 26 minuten werd het door de Wapenveldse topscorer (19 doelpunten dit seizoen) Emir Balavac 2-1.

Na de rust kwam de ploeg uit Wekerom er helemaal niet meer aan te pas. Door doelpunten van Ceyhun Kisa en Everhard Stoffer werd het 4-1.

De ploeg speelt zaterdag de finale tegen Elspeet. Ook Vios deed uitstekend werk door bij Dieren met 0-2 te winnen. De doelpunten kwamen van Noam Tuasela en Daan Gorelkov. De ploeg speelt zaterdag in Ede tegen Blauw Geel.

Voor de zondagploegen uit onze regio zit het seizoen er op. De beide ploegen SV Epe en vv Heerde verloren hun wedstrijden. Epe verloor bij het sterke NEO uit Borne eervol met 5-3. Koen Logen scoorde wel twee maal. Maar dat was niet genoeg voor de volgende ronde. De ploeg kan niettemin terugzien op een uitstekend seizoen.

Heerde verloor bij GAVC met 2-1. Volgens Arend Vinke was dat niet nodig geweest. Vinke: "Tegen een matige ploeg als GAVC had de ploeg uit Heerde zeker wel kansen. Ze deden het de laatste wedstrijden zo uitstekend. Helaas zat men nu helemaal niet in de wedstrijd. Je zou kunnen zeggen dat de spanning te groot was voor de ploeg uit Heerde."

Toch kan ook het team uit Heerde, net als SV Epe, terugkijken op een uitstekend seizoen, zo meldt sportverslaggever Arend Vinke tot slot.

Dennis Dekker
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden