De net opgeleide scheidsrechters op het podium met hun begeleiders ervoor.
De net opgeleide scheidsrechters op het podium met hun begeleiders ervoor. (Foto: Gradus Dijkman)

Certificaten scheidsrechters voor Hattem, Vv Hattem en sv Hatto Heim

Hattem - De beide voetbalverenigingen in Hattem, Vv Hattem en sv Hatto Heim, hebben in het afgelopen jaar samen hard gewerkt aan de certificering van hun scheidsrechtersopleiding. Dit heeft als resultaat dat beide verenigingen op 31 mei officieel het ARAG/KNVB-certificaat hebben ontvangen. Hierbij waren de KNVB, ARAG en eredivisie scheidsrechter Jeroen Manschot, aanwezig. Daarnaast zijn 7 scheidsrechters die onlangs hun opleiding hebben afgerond, in het zonnetje gezet.

Dat zijn Robert Eisema, Wim Hoogers, Marnix van der Kruijk, Lucas van der Pol, Ties Roebersen, Quinten Verduin en Rick van Walderveen. Zij zullen in het komende jaar, bij beide verenigingen als scheidsrechter worden ingezet.

Jeroen Manschot heeft hen daar, als ervaren scheidsrechter uit de eredivisie, nog een aantal goede tips voor meegegeven. Ook heeft hij alle scheidsrechters van beide verenigingen geïnformeerd over de spelregelwijzigingen die in het seizoen 2019-2020 van kracht zijn.

Een mooie stap voor deze scheidsrechters en een mooie vorm van samenwerking tussen de beide voetbalverenigingen.

Wie ook scheidsrechter wil worden kan zich melden bij een van de secretariaten: secretaris@vvhattem.nl of secretaris@svhattoheim.nl

Joop de Haan
Meer berichten