Tuin Hennerode
Tuin Hennerode (Foto: E. Hennes)

Open Tuinen Weekend Groei&Bloei

Regio - Groei&Bloei houdt zaterdag 15 en zondag 16 juni het jaarlijkse Landelijke Open Tuinen Weekend. De afdeling Noord-Veluwe doet mee met zes tuinen, de meeste van eigen leden. Het thema is dit jaar 'De Levende Tuin'. In een Levende Tuin kun je de natuur zien, voelen, ruiken en proeven.

Zo wordt het rondom je eigen huis fijner en gezonder voor mensen en dieren. En in enkele tuinen is nog meer te beleven. Er zijn er die planten verkopen en in een van de tuinen is een expert die helpt om zelf een Levende Tuin te maken.

En in weer een andere tuin wordt voorlichting gegeven over imkeren.

De tuinen zijn op de aangegeven dagen open van 10.00 tot 16.00 uur, tenzij anders vermeld.

De adressen, van noord naar zuid, zijn: Schaduwtuin Engelandsweg aan de Engelandsweg 21 in Wezep, open op zaterdag én zondag. Tuin Hennerode aan de Koerbergseweg 11A in Heerde, alleen op zaterdag open. Een liefhebberstuin aan de Schoolweg 1 in Heerde, alleen op zaterdag open. De Oener Kijktuin aan de Grote Weteringdijk 14 in Oene, open op zaterdag én zondag. Tuin De Buitenhof aan de Grensweg 8 in Epe, open op zaterdag én zondag. Tuin De Veenpoel aan de Veenweg 8 in Epe, open op zaterdag én zondag.

Uitgebreide informatie over de tuinen staat op de website www.noord-veluwe.groei.nl onder Activiteiten&Actueel / Open tuinen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden