'Wild' in buitenbioscoop

Foto:

Emst -  Vanwege het grote succes in 2018 organiseert Stichting Promotie Gemeente Epe opnieuw de buitenbioscoop.

Op unieke wijze de film 'Wild, bonte families op de Veluwe' beleven?
Kom dan op zaterdag 13 juli naar het Kievitsveld in Emst! De film vertoont prachtige beelden van het grootste natuurgebied van Nederland, de Veluwe, met als hoofdrolspelers het everzwijn, het edelhert en de vos.
Geniet op je eigen picknickkleed of (camping)stoel met een hapje en drankje van een bijzondere avond in de mooie natuur!
Toegangskaarten à € 7,50 zijn te verkrijgen bij VVV Epe of via de webshop van VVV Epe (vanaf 13 juni) of al daar af te halen. Bestel ze snel want op=op!

Start van de film is rond 21.15 uur, maar kom gerust eerder: bij de gezellige BeachClub of de buitenbar kun je dan alvast genieten van een hapje of drankje met uitzicht op de sportievelingen op de waterskibaan. Ook in de pauze staat de buitenbar voor een verfrissing, borrel of hapje klaar. Na afloop van de film is het nog heerlijk toeven aan het water op het terras, of binnen bij Burnside.
Voor een compleet avondje uit kun je een Burnside BBQ-arrangement boeken. Voor € 30,00, inclusief twee consumpties en het entreeticket tot de film.

Locatie: Kievitsveld/Burnside Cablepark, Viskweekweg 3, Emst.
Meer info en kaarten te verkrijgen bij:
VVV Epe www.vvvepe.nl
Tel. 0578-745019
Burnside Cablepark www.burnsidecablepark.nl
Viskweekweg 3, Emst
 

Meer berichten