Sophie van Norel op Melle
Sophie van Norel op Melle (Foto: Leonie Hennekes)

W.E.T. ruiters actief

Hattem - De WETruiters zijn weer op wedstrijd geweest. Op 2 Juni was in Hattem het Pinksterconcours, voor de pony’s ook de tweede selectiewedstrijd voor de Gelderse kampioenschappen.

In de klasse BB springen waren Sophie van Norel met Romantic Melle en Pieter Berkhoff met Mac Flurry onverslaanbaar, met een eerste en tweede prijs. Tweede prijs pakte Francis van Gemert met diva’s Belle, in de categorie D. In de klasse B, reed Annika de Groot een prima foutloos parours, maar viel helaas net buiten de prijzen.

Ook in de dressuur vielen de amazones in de prijzen. Sophie van Norel reed een prima proef in de L2 dressuur en pakte brons. Sophie Berkhoff met Pepper excelleerde in de L1 dressuur en werd nummer 1. Er was ook een eerste prijs voor Annelivia Kuijpers met Kaiser in de B dressuur voor A/B pony’s. Op 14 juni legde Sophie van Norel in het BB springen beslag op de eerste prijs, de tweede prijs was een prooi voor Pieter Berkhoff. Jordin van Apeldoorn deed goede zaken voor de selectie voor de Gelderse kampioenschappen.

Meer berichten