Happen in Hattem

Hattem - Rond Uit Hattem houdt samen met de horeca weer Happen in Hattem. Op zaterdag 20 juli presenteren de horecabedrijven zich van 15.00 tot 21.00 uur op het Tinneplein in het historische centrum.

Bezoekers kunnen bij verschillende bedrijven speciaal voor het evenement bereide hapjes proeven. Het palet van de gerechten is zeer afwisselend. Bezoekers kunnen live meemaken hoe alles wordt klaargemaakt. Ook voor jonge gasten is er ook genoeg lekkers; kinderen mogen bijvoorbeeld zelf pannenkoeken bakken. Verder is er een springkussen, gratis ranja en komt clown Ziezo met zijn vrolijke fratsen en goocheltrucs.

De deelnemers zijn Eetcafé de Kruusing, Grand Café Banka, Restaurant 't Spookhuys, Kota Radja, Bij de Jongens, Soulsisters, IJsboerderij IJscowd, Wijnkoperij Henri Bloem en de Leckernij.

Het evenement krijgt extra jeu door de aanwezigheid van live muziek. De Hattemse band Anis & de Limasionada spelen Engelse en Indonesische liedjes. Aansluitend brengt troubadour Rob Krot een gevarieerd repertoire. Tot slot komen de twee enthousiaste muzikanten van Men in Music voor gezellige dansmuziek. 

www.ronduithattem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden