Foto:

Figuranten gezocht voor tv-parade

Op dinsdag 13 augustus komt Omroep Gelderland naar Vorchten toe met het programma Zomer in Gelderland. De omroep zoekt nog figuranten voor de parade aan het begin van de uitzending.

Vorchten - Van 5 tot en met 30 augustus trekt de zomerkaravaan van Omroep Gelderland weer de hele provincie door. In elk dorp of buurtschap staat een team van 10 mensen klaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en om de titel 'Mooiste plaats van Gelderland' binnen te slepen. Om zo hoog mogelijk te eindigen moeten ze de opdracht die ze van de radioverslaggever krijgen zo goed mogelijk uitvoeren. Omroep Gelderland volgt het team de hele dag op radio en internet en in de avond sluiten ze af met een live tv-uitzending.

Een team van 10 enthousiaste Vorchtenaren is al bezig met de voorbereidingen van die dag. "Het wordt het grootste feest dat ooit in Vorchten is geweest", zegt Erica Hottinga, coach van het team. "We zorgen ervoor dat het de hele dag gezellig is in Vorchten bij het Multifunctioneel Centrum. Vanaf 16.00 uur zijn er foodtrucks en is het terras geopend. En natuurlijk is er een gezellige afterparty. We hebben namelijk veel hulp en publiek nodig om de opdrachten te halen en geld te verzamelen voor het goede doel", vult teamlid John van den Assem haar aan.

Het team van Zomer in Gelderland in Vorchten zoekt figuranten die het leuk vinden mee te doen aan de spectaculaire parade bij het begin van de tv-uitzending op 13 augustus. Al dan niet verkleed loop je mee in de parade en laat samen met ons zien wat ons mooie dorp te bieden heeft. Als je dit leuk vindt dan moet je die dag om 16.00 uur aanwezig zijn om te repeteren. De uitzending is rond 18.00 uur en duurt tot uiterlijk 19.00 uur.

Stuur een mail, bel of App naar John als je wilt komen helpen: johnvandenassem@live.nl of 06-31175676.

Meer berichten