RegioBank heeft haar deuren geopend aan de Kerkstraat 24 iN Hattem.
RegioBank heeft haar deuren geopend aan de Kerkstraat 24 iN Hattem.

Geslaagd open huis RegioBank Hattem

Hattem -  De RegioBank Hattem heeft haar deuren geopend in een nieuw pand aan de Kerkstraat 24 in Hattem. De opening werd gevierd met een feestelijk open huis voor belangstellenden.

Na jarenlang gevestigd te zijn geweest aan de 2e Walsteeg 3 is de RegioBank nu een verdieping lager gevestigd. De RegioBank Hattem is een zelfstandig intermediair dat valt onder de vlag van Bultman-Hartholt Assurantiën en Hypotheken BV, een onafhankelijk financiële adviesorganisatie met een vestiging in Hattem en Elburg. Bultman-Hartholt blijft gevestigd op de huidige locatie.

Waar steeds meer banken uit het straatbeeld verdwijnen, kiest de RegioBank bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt met een adviseur die u kent.

"Een klant kan opzien tegen overstappen naar een andere bank, maar overstappen naar de RegioBank heeft veel voordelen", aldus Gerjo Helmholt van de RegioBank Hattem. "De RegioBank is de bank in de buurt en dat is vertrouwd. Met het aanbieden van een totaalpakket van bankzaken legt RegioBank de basis is voor lokale verbinding en betrokkenheid in de regio."

"De RegioBank is van alle financiële markten thuis en biedt alle financiële diensten onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening of Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leren kinderen stapsgewijs omgaan met geld. Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor u."

"Regelt u bankzaken het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,2 het meest tevreden over hun Betaalrekening. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken", aldus Gerjo Helmholt namens de RegioBank Hattem.

"In verband met de opening zijn er diverse acties waardoor overstappen naar de RegioBank nog aantrekkelijker wordt."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden