De rode loper voor juf Helma.
De rode loper voor juf Helma. (Foto: Carla Adelaar)

Laatste schoolweek voor juf Helma op 't Hoge Land

Epe - Na 40 jaar in het onderwijs is juf Helma van ’t Hoge Land toe aan een volgende fase: na de zomervakantie gaat zij met pensioen.

Helma was 34 jaar werkzaam op de jenaplanschool in Epe. Ze is op school onlosmakelijk verbonden aan liedjes zingen, versjes dichten en vele andere creatieve bezigheden. "Altijd betrokken bij de vele activiteiten van de school en een zeer gewaardeerde collega", aldus een woordvoerder van 't Hoge Land. "Het moge duidelijk zijn dat de kinderen en het team van ’t Hoge Land haar zullen gaan missen."

Vrijdag is Helma door haar groep en het schoolteam al uitgebreid in het zonnetje gezet. Zo kreeg zij een ontbijt aangeboden van de Ouderraad en werd zij door haar groepskinderen van huis opgehaald. Met versierde fietsen begeleidden zij Helma naar ’t Hoge Land, waar ze met een rode loper werd onthaald en toegezongen door de hele school.

Na een gezellige lunch met de groep, stond de hele school die middag in het teken van Helma. Bloemen, cadeaus, bedankbrieven, knutsels, tekeningen, zang en dans; Helma genoot er zichtbaar van.

Helma is nog tot het einde van de week werkzaam op 't Hoge Land. Daarna start de zomervakantie en kan ze gaan genieten van haar welverdiende vrije tijd.

Meer berichten