De aftrap is door de zusters Ineke en Hetty van de Schepop.
De aftrap is door de zusters Ineke en Hetty van de Schepop. (Foto: )

Barcompetitie start met Ineke en Hetty

Emst - Zaterdagavond 20 juli wordt het een drukte van belang bij de Emsterie in Emst, want dan is de vierde avond van de Barcompetitie, die dit jaar zes keer gehouden wordt in deze kroeg.

De Emster kroeg heet deze avond dan ook "Feestcafé Ineke en Hetty" in plaats van de Emsterie. Tijdens de Barcompetitie wordt de Emsterie overgenomen door een deelnemend koppel, deze editie zijn dat de zusters Ineke en Hetty van de Schepop.

Het is de bedoeling dat de koppels een zo gezellig mogelijke (feest)avond organiseren. Zelf biertjes tappen, sfeer maken. Ze moeten zelf iets verzinnen om de kroeg vol te krijgen.

En proberen een zo hoog mogelijk omzet te draaien. Het koppel dat dan de hoogste omzet heeft gedraaid, is dan de winnaar van de Barcompetitie 2019. Muziek is uit de jaren '70 tot heden. Aanvang: 21.00 uur tot 02.00 uur. De toegang is helemaal gratis, maar vol is wel vol, zeggen Ineke en Hetty. En wat ook heel bijzonder zal zijn zegt Hetty is dat Ineke voor de allerlaatste keer op deze avond achter de bar zal staan. En wie wil dat niet meemaken. Dus kom allemaal 20 juli naar 'Feestcafé Ineke en Hetty'.

Meer berichten