Alleenstaande senioren kunnen in gesprekjes van ongeveer acht minuten contact leggen met andere alleenstaanden. na afloop kunnen telefoonnummers worden uitgewisseld.
Alleenstaande senioren kunnen in gesprekjes van ongeveer acht minuten contact leggen met andere alleenstaanden. na afloop kunnen telefoonnummers worden uitgewisseld. (Foto: )

Speeddaten voor senioren in de Keet van Heerde

Heerde - Alleenstaande senioren (tussen ongeveer 60 en 75 jaar) kunnen elkaar vrijdagmiddag 2 augustus ontmoeten tijdens een speeddate in De Keet van Heerde, aan de Eperweg 55.

"Dat is uniek voor de regio", zegt Getty Schepers, matchmaker van het organiserende relatiebureau. "Een speeddate is niet zo gebruikelijk in Oost-Nederland en voor deze leeftijdsgroep al helemaal niet. Toch is het een prachtige manier om contact te leggen met meerdere alleenstaanden op één middag. Schepers bevestigt dat er veel eenzaamheid is onder ouderen en vooral in vakantieperiodes. "Kinderen en buren op vakantie, clubjes houden zomerstop."

Tijdens een speeddate krijgen de deelnemers de kans om in een gesprek van acht minuten te kijken of er een wederzijdse klik is. Na iedere kennismaking wordt doorgeschoven naar een volgend tafeltje. DatingOost begeleidt de gehele speeddate. Bij een match worden naderhand telefoonnummers uitgewisseld. Schepers: "Een speeddate is vooraf best spannend, maar is eigenlijk laagdrempelig en eenvoudig."

Voor aanmelden en formatie kan contact opgenomen worden met www.DatingOost.nl, 0546 - 492899. Er is een persoonlijk welkom bij de entree. Deelnemen aan de speeddate kost 35 euro.

Joop de Haan
Meer berichten