Zien en gezien worden bij Walk&Talk

Heerde - Tijdens de maandelijkse koffiepauze Walk&Talk voor werkzoekenden bij de bibliotheek Heerde is donderdag 1 augustus is Ingrid Ruiter van Being You te gast.

Ingrid Ruiter is trainer coach non-verbale communicatie en de stemklank. Ze heeft zich verdiept in de kleurpsychologie en daagt mensen uit om zichzelf te zijn. Het thema van deze ochtend is: Zien en gezien worden.
Ze vertelt over de outfit die je kiest voor je sollicitatiegesprek, de klank van je stem, uitstraling (non-verbaal) en ook de stem (paraverbaal).

Na de informatie van Ingrid Ruiter kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Heerde in de Heerd, Grifstraat 8, 8181VZ in Heerde. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee.

Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Heerde is iedere eerste donderdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden