De Tongerense Heide staat momenteel in bloei. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden er donderdag 15 augustus een wandeling. (foto: Arie de Knegt)
De Tongerense Heide staat momenteel in bloei. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden er donderdag 15 augustus een wandeling. (foto: Arie de Knegt) (Foto: )

Wandeling over bloeiende heide op Wisselse Veen

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op donderdag 15 augustus een fraaie tocht over de bloeiende heidevelden en het bos- en veengebied op de Tongerense Heide en het Wisselse Veen.

Epe - De wandelaars verkennen het afwisselende gebied en genieten van de betoverende paarse gloed van de bloeiende heide. Ze ontdekken bijzondere planten en misschien een enkele ree. Het dragen van een paar stevige wandelschoenen, liefst waterdicht, wordt aangeraden.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats van Geldersch Landschap & Kasteelen aan de Boerweg, 100 meter voorbij Kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, Epe. De wandeling duurt drie uur. Deelname kost 5 euro, kinderen van 4 tot en met 12 jaar 2,50 euro, donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.

Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.glk.nl/activiteiten of is te verkrijgen via Fokko Andringa, 06 - 51543444 of Frans Roelofs, 06 - 52644800.

www.glk.nl/activiteiten

Joop de Haan
Meer berichten