Foto:

'Zomer in Gelderland' doet Vorchten aan

Vorchten -  Omroep Gelderland komt dinsdag 13 augustus naar Vorchten met het programma 'Zomer in Gelderland'. De omroep zoekt nog figuranten voor de parade aan het begin van de uitzending. Tot en met 30 augustus trekt de zomerkaravaan van Omroep Gelderland weer de hele provincie door. In elk dorp of buurtschap staat een team van tien mensen klaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en om de titel 'Mooiste plaats van Gelderland' binnen te slepen.

Om zo hoog mogelijk te eindigen moeten ze de opdracht die ze van de radioverslaggever krijgen zo goed mogelijk uitvoeren. Omroep Gelderland volgt het team de hele dag op radio en internet en 's avonds met een live tv-uitzending. "Het wordt het grootste feest dat ooit in Vorchten is geweest", zegt Erica Hottinga, coach van het voorbereidingsteam. "We zorgen ervoor dat het de hele dag gezellig is in Vorchten bij het Multifunctioneel Centrum. Vanaf 16.00 uur zijn er foodtrucks en is het terras geopend. En er is een afterparty."

"En we hebben hulp en publiek nodig om de opdrachten te halen en geld te verzamelen voor het goede doel", vult teamlid John van den Assem haar aan.

Het team zoekt figuranten die het leuk vinden mee te doen aan de parade bij het begin van de tv-uitzending op 13 augustus. Belangstellenden kunnen mailen of appen met John: johnvandenassem@live.nl of 06-31175676.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden