Start Zomerschool

Epe / Heerde - De Zomerschool is maandag 5 augustus begonnen. Organisatoren zijn de gemeenten Epe en Heerde, in samenwerking met Koppel-Swoe en Vluchtelingenwerk. Onderwijs-wethouder Erik Visser van de gemeente Epe verrichtte maandagochtend de officiële opening in het multifunctionele centrum aan de Potgieterstraat 20 in Vaassen. De Zomerschool duurt drie weken en eindigt donderdag 22 augustus.

Het activiteitenprogramma van de Zomerschool in Epe staat in het teken van samen plezier maken.

Maar de deelnemers steken ook wat op. Aan bod komen onder andere sport, het hebben van een gezonde leefstijl, kunst, cultuur, techniek, natuur, theater en muziek. Alle kinderen uit de gemeente Epe en Heerde tussen de 6 en 18 jaar die zin hebben om aan de activiteiten mee te doen zijn van harte welkom op de Zomerschool.

Een speciale uitnodiging is verstuurd naar gezinnen in de gemeente Epe die eerder een bijdrage kregen van het Schoolfonds. Mogelijk komen kinderen uit deze gezinnen ook in aanmerking voor het activiteitenprogramma van de Zomerschool.

Tot en met donderdag 22 augustus krijgen de kinderen drie maal per week 's ochtends taalles. De activiteiten staan geprogrammeerd voor twee middagen per week. Dat gebeurt allemaal in het multifunctionele centrum aan de Potgieterstraat in Vaassen.

Deelname aan de Zomerschool is gratis.

Joop de Haan
Meer berichten