Kappen en draaien
Kappen en draaien (Foto: Marcel Senz)
Sport

Kappen en draaien

Hattem - Voor het zevende jaar op rij biedt de Voetbalschool Hattem voetballers en voetbalsters uit de hele regio in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar de kans om zich te ontwikkelen. Gemiddeld nemen er zo'n dertig spelers deel die, verdeeld over vier groepen, intensief aan hun voetbalskills werken.

Hoewel de basis van voetballen blijft bestaan uit passen, trappen, kappen en draaien, dribbelen en drijven en passeer- en schijnbewegingen heeft de technische staf voor dit seizoen nieuwe trainingsoefeningen uitgezocht om nog meer nieuwe dingen te leren.

Uitgangspunt is om nog meer dynamiek en balcontacten in de trainingsvormen te beleven en wordt ook aan de motorische en fysieke ontwikkeling speciale aandacht gegeven, een onmisbaar ingrediënt in het huidige voetbal. De trainingen vinden plaats op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur op het kunstgrasveld van sportpark ’t Achterveen.

Hoofdtrainer en coördinator is Anton Rave, een ervaren jeugdtrainer die gespecialiseerd is in techniektraining. Rave wordt ondersteund door een groep huidige- en voormalige eerste elftalspelers, waardoor er in de sessies ruim de tijd is voor individuele aandacht en detail. Het plezier spatte er vanaf, zowel bij de kinderen als de trainers. De Voetbalschool Hattem is niet club gebonden. Iedereen wordt naar eigen leeftijd en vaardigheid ingedeeld en getraind. Op zondagochtend 8 september is de eerste (gratis) proefles. Aanmelden en meer informatie via www.voetbalschoolhattem.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden